Webares

Vins d'Espanya, restaurants de Barcelona i Catalunya

2008/06/27

Gente en BCN. Presentació


Sense pretendre-ho, sempre hem anat contracorrent: per què en l'època daurada del menjar ràpid i preparat, nosaltres seguim apostant per la creativitat a la cuina i pels plats tradicionals; per què ara que l'alcohol no està de moda i refrescs, cerveses o la simple aigua (pel tema calòric) no deixen de guanyar terreny, nosaltres ens apassionem explicant lo molt que gaudim del vi, un producte nascut, pensat i dissenyat exclusivament per donar plaer; per què, en un context com l'actual, d'informació mediatitzada per grans grups de comunicació i notes de premsa més corporatives que objectives, hem pogut generar un espai de debat on opinar lliurement des de el punt de vista del consumidor (no som professionals) que paga i avalua el que li ofereixen.

És fàcil comprendre, doncs, la oportunitat que ens representa el diari Gente en Barcelona: arribar a 360.000 nous lectors setmanals, d'un perfil diferent als qui ja ens coneixeu del web i, segurament, aliens aquest món, que hom pot veure com desconegut, car, difícil d'entendre o fora d'ona. L'espai "La Cata Recomendada de la Semana" ens permet anar més enllà de la simple ressenya de vins i difondre les seves virtuts i cultura, fent fàcils i entenedors els conceptes i terminologia d'aquest petit univers. Amb ampolles significatives del tema del dia i sempre en la frontera dels 10€, parlem de conceptes com coupage, fusta i envelliment, maridatge, maceració carbònica, etc, tot per donar claus als qui no entenen de complicades notes de cata, ni coneixen el producte més enllà del que han vist als súpers o no tenen clar per què els demanen aquest preu i no un altre. Pistes, en definitiva, amb que avaluar correctament el producte que tenim entre mans abans de comprar-lo o consumir-lo.

Esperem que gaudiu tant d'aquestes propostes com ho fem nosaltres mateixos preparant-les.