Gente en BCN: La Ninota 2005
Article anterior: Celler Mariol 2005
Article posterior: Corona de Aragón 2005
Intensitat amb caràcter
D.O: Priorat
Tipus: Negre amb criança 13,5%
Varietats: Garnatxa, Mazuelo, Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon, Ull de Llebre
Preu aprox.: 8€
Productor: Bodegas y Viñedos Cal Grau, S.L.
El cicle de vida productiu del raïm és d'un any natural. Passada la verema, que s'estén d'agost a octubre en funció del varietal, el cep va baixant la seva activitat biològica fins la primavera, quan floreix de nou i neixen els brots que s'estabilitzaran durant l'estiu.
La maduració afecta al gra de raïm en dos sentits: a la polpa, on es produeixen els sucres responsables del grau alcohòlic, però també a la pell i les llavors, que aporten el necessari contrapunt àcid. El contrast tèrmic que es dona al Priorat, amb importants diferències de temperatura entre el dia i la nit equilibra ambdues tendències, aporta intensitat i ajuda a definir amb millor precisió el moment òptim de la verema.
"La Ninota", un atractiu cupatge de color vermell cirera, ofereix flaires de fruita madura amb tocs d'alcohol i es mostra intens i amb caràcter a la boca.
Article original (castellà):www.logbares.com
Versió en anglès
Article posterior: Corona de Aragón 2005
Intensitat amb caràcter
D.O: Priorat
Tipus: Negre amb criança 13,5%
Varietats: Garnatxa, Mazuelo, Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon, Ull de Llebre
Preu aprox.: 8€
Productor: Bodegas y Viñedos Cal Grau, S.L.
El cicle de vida productiu del raïm és d'un any natural. Passada la verema, que s'estén d'agost a octubre en funció del varietal, el cep va baixant la seva activitat biològica fins la primavera, quan floreix de nou i neixen els brots que s'estabilitzaran durant l'estiu.
La maduració afecta al gra de raïm en dos sentits: a la polpa, on es produeixen els sucres responsables del grau alcohòlic, però també a la pell i les llavors, que aporten el necessari contrapunt àcid. El contrast tèrmic que es dona al Priorat, amb importants diferències de temperatura entre el dia i la nit equilibra ambdues tendències, aporta intensitat i ajuda a definir amb millor precisió el moment òptim de la verema.
"La Ninota", un atractiu cupatge de color vermell cirera, ofereix flaires de fruita madura amb tocs d'alcohol i es mostra intens i amb caràcter a la boca.
Article original (castellà):www.logbares.com
Versió en anglès
0 Comments:
Publicar un comentario
<< Home