Gente en BCN: Auzells 2008
Article anterior: Allozo 2001
Article posterior: Èlia 2006
Un vi plàcid
D.O: Costers del Segre
Tipus: Blanc amb criança 13%
Varietats: Macabeu, Sauvignon Blanc, Parellada i d'altres
Preu aprox.: 10€
Productor: Tomàs Cusiné
Tot és cíclic i el que avui està de moda demà és obsolet. Durant bastant temps, la sinceritat del monovarietal l'ha situat per davant dels cupatges en les preferències del gran públic. Nogensmenys, l'Auzells d'avui li recorda al nostre paladar que també es possible gaudir d'un molt complex assemblatge de fins a nou raïms diferents, amb múltiples registres i matisos en gust i flaire.
L'inèrcia d'anys que suposa el període de criança o reserva dels vins negres els posiciona en un segon pla com a creadors de tendència davant de blancs i rosats, pensats per a consumir d'hora i d'elevada rotació.
De suau color groc, "Auzells" presenta flaires frescs i exòtics de fruita blanca i es mostra equilibrat en boca, on ofereix un plàcid recorregut.
Article original (castellà): www.logbares.com
Versió en anglès
Article posterior: Èlia 2006
Un vi plàcid
D.O: Costers del Segre
Tipus: Blanc amb criança 13%
Varietats: Macabeu, Sauvignon Blanc, Parellada i d'altres
Preu aprox.: 10€
Productor: Tomàs Cusiné
Tot és cíclic i el que avui està de moda demà és obsolet. Durant bastant temps, la sinceritat del monovarietal l'ha situat per davant dels cupatges en les preferències del gran públic. Nogensmenys, l'Auzells d'avui li recorda al nostre paladar que també es possible gaudir d'un molt complex assemblatge de fins a nou raïms diferents, amb múltiples registres i matisos en gust i flaire.
L'inèrcia d'anys que suposa el període de criança o reserva dels vins negres els posiciona en un segon pla com a creadors de tendència davant de blancs i rosats, pensats per a consumir d'hora i d'elevada rotació.
De suau color groc, "Auzells" presenta flaires frescs i exòtics de fruita blanca i es mostra equilibrat en boca, on ofereix un plàcid recorregut.
Article original (castellà): www.logbares.com
Versió en anglès
0 Comments:
Publicar un comentario
<< Home