Gente en BCN: Antonio Barbadillo 2008
Article anterior: Heus 2008
Article posterior: Petit Caus 2007

Continuïtat i frescor
Vi de la Terra: de Cádiz
Tipus: Blanc sense criança 12%
Varietats: Palomino Fina
Preu aprox.: 3,7€
Productor: Bodegas Barbadillo, S.L.
Els mercats es globalitzen, amplien i diversifiquen la seva oferta; les grans cadenes "racionalitzen" els preus dels seus proveïdors i substitueixen ràpidament els productes de poca sortida per altres de nous; la marca blanca guanya contínuament terreny al format tradicional ...
En aquest context, aguantar la pressió de l'entorn i mantenir durant dècades un espai a la lleixa de les botigues amb un producte autòcton, de preu competitiu i bon nivell de qualitat és, sens dubte, tota una fita.
"Barbadillo" és un clàssic dels blancs nacionals. Un monovarietal de l’andalús raïm Palomino, de conreu majoritari a Jerez, el peculiar mètode de fermentació del qual, lent i en recipients hermètics, produeix un vi molt afruitat, rodó i poc àcid. De suau color daurat i intens flaire afruitat, ofereix entrada saborosa en boca, amb continuïtat i frescor.
Article original (castellà): www.logbares.com
Versió en anglès
Article posterior: Petit Caus 2007

Continuïtat i frescor
Vi de la Terra: de Cádiz
Tipus: Blanc sense criança 12%
Varietats: Palomino Fina
Preu aprox.: 3,7€
Productor: Bodegas Barbadillo, S.L.
Els mercats es globalitzen, amplien i diversifiquen la seva oferta; les grans cadenes "racionalitzen" els preus dels seus proveïdors i substitueixen ràpidament els productes de poca sortida per altres de nous; la marca blanca guanya contínuament terreny al format tradicional ...
En aquest context, aguantar la pressió de l'entorn i mantenir durant dècades un espai a la lleixa de les botigues amb un producte autòcton, de preu competitiu i bon nivell de qualitat és, sens dubte, tota una fita.
"Barbadillo" és un clàssic dels blancs nacionals. Un monovarietal de l’andalús raïm Palomino, de conreu majoritari a Jerez, el peculiar mètode de fermentació del qual, lent i en recipients hermètics, produeix un vi molt afruitat, rodó i poc àcid. De suau color daurat i intens flaire afruitat, ofereix entrada saborosa en boca, amb continuïtat i frescor.
Article original (castellà): www.logbares.com
Versió en anglès
0 Comments:
Publicar un comentario
<< Home