Gente en BCN: Valldolina 2008
Article anterior: Blanc de Serè 2007
Article posterior: Armantes Criança 2004
Xarel•lo amb toc exòtic
D.O: Penedès
Tipus: Blanc sense criança 12,5%
Varietats: Xarel·lo
Preu aprox.: 6,50€
Productor: Lleure Olesa, SL.
Al contrari del que diuen els tòpics, no tots els vins blancs desmereixen davant un bon bistec de carn i els millors consellers respecte el maridatge amb el menjar solen ser el moment, lloc, companyia o les nostres preferències personals. El xarel•lo, per exemple, és un raïm autòcton de Catalunya que funciona prou bé en aquest aspecte, tant en format monovarietal com acompanyant d'altres vins o caves.
D'entre l'abundant oferta de xarel•los del mercat, destriem avui, per la seva bona estructura, aquest jove Valldolina. La seva flaire afruitada precedeix a una entrada en boca que, sense desmerèixer en cap moment el seu caràcter i personalitat, es mostra sorprenentment suau, refinat i sedós, amb certs tocs exòtics i cítrics que el distingeixen i el diferencien
Veure article original a www.logbares.com
Article posterior: Armantes Criança 2004
Xarel•lo amb toc exòtic
D.O: Penedès
Tipus: Blanc sense criança 12,5%
Varietats: Xarel·lo
Preu aprox.: 6,50€
Productor: Lleure Olesa, SL.
Al contrari del que diuen els tòpics, no tots els vins blancs desmereixen davant un bon bistec de carn i els millors consellers respecte el maridatge amb el menjar solen ser el moment, lloc, companyia o les nostres preferències personals. El xarel•lo, per exemple, és un raïm autòcton de Catalunya que funciona prou bé en aquest aspecte, tant en format monovarietal com acompanyant d'altres vins o caves.
D'entre l'abundant oferta de xarel•los del mercat, destriem avui, per la seva bona estructura, aquest jove Valldolina. La seva flaire afruitada precedeix a una entrada en boca que, sense desmerèixer en cap moment el seu caràcter i personalitat, es mostra sorprenentment suau, refinat i sedós, amb certs tocs exòtics i cítrics que el distingeixen i el diferencien
Veure article original a www.logbares.com
0 Comments:
Publicar un comentario
<< Home