Gente en BCN: Blanc de Serè 2007
Article anterior: Via Edetana
Article posterior: Valldolina Xarel·lo 2008
De perfil correcte
D.O: Costers del Segre
Tipus: Blanc sense criança 11,5%
Varietats: Macabeu, Parellada, Chardonnay
Preu aprox.: 5,90€
Productor: l'Olivera
Casual o intencionat?. La cridanera etiqueta reclama la nostra atenció i reté especialment la nostra mirada sobre les línies de text, que potser d'altra manera passarien desapercebudes. I és que la seva composició és tota una sorpresa i un bon argument de vendes: Macabeu, Parellada i ... Chardonnay?.
L'acostumada trilogia de raïms es veu ara suavitzada amb la substitució del característic Xarel•lo per un varietal més domesticat, adaptable i "Serè", tal com indica el seu nom.
Una interessant proposta del Celler l'Olivera, a la lleidatana Costers del Segre. Una DO que segueix mostrant bona relació qualitat-preu en els seus productes que exemplifiquem avui en aquest "Blanc de Serè", un vi correcte de color groc palla, flaire afruitat amb reminiscències de cava i suau en boca, amb algún toc entre àcid i sec.
Veure article original a www.logbares.com
Article posterior: Valldolina Xarel·lo 2008
De perfil correcte
D.O: Costers del Segre
Tipus: Blanc sense criança 11,5%
Varietats: Macabeu, Parellada, Chardonnay
Preu aprox.: 5,90€
Productor: l'Olivera
Casual o intencionat?. La cridanera etiqueta reclama la nostra atenció i reté especialment la nostra mirada sobre les línies de text, que potser d'altra manera passarien desapercebudes. I és que la seva composició és tota una sorpresa i un bon argument de vendes: Macabeu, Parellada i ... Chardonnay?.
L'acostumada trilogia de raïms es veu ara suavitzada amb la substitució del característic Xarel•lo per un varietal més domesticat, adaptable i "Serè", tal com indica el seu nom.
Una interessant proposta del Celler l'Olivera, a la lleidatana Costers del Segre. Una DO que segueix mostrant bona relació qualitat-preu en els seus productes que exemplifiquem avui en aquest "Blanc de Serè", un vi correcte de color groc palla, flaire afruitat amb reminiscències de cava i suau en boca, amb algún toc entre àcid i sec.
Veure article original a www.logbares.com
1 Comments:
kar sem iskal, hvala
Publicar un comentario
<< Home