Webares

Vins d'Espanya, restaurants de Barcelona i Catalunya

2009/03/07

Barcelona Degusta 2009

Veure tambén: Barcelona Degusta 2007
Veure també: Barcelona Degusta 2005


El nom és suggeridor i les imatges promocionals una autèntica provocació al nostre estómac. Barcelona Degusta és la fira de l'alimentació dedicada per excel•lència al consumidor i això es nota des de la selecció de les dades (comença avui divendres i s'allarga durant tot el cap de setmana) fins al seu plantejament comercial. I és que, a diferència d’Alimentària, sa "germana" gran, Barcelona Degusta és una de les poques fires on el visitant pot no només tastar, sinó també comprar i emportar-se a casa els productes allà exposats, com si es tractés d'un mercat.

Barcelona Degusta també és un magnífic aparador. Molts dels productors que aplega són cooperativistes, un sector geogràficament dispers i amb un canal de distribució molt diferent al de les grans superfícies en quant a continguts. És una ocasió única d'arribar a una oferta exclusiva i de qualitat, especialment variada en olis, formatges, fiambres, conserves, productes regionals, dolços i làctics o vins i caves.

Els 12€ del preu de l'entrada permeten l’accés al recinte i la lliure participació en els actes que allà es desenvolupen: demostracions culinàries realitzades per cuiners emblemàtics, xerrades divulgatives sobre ingredients culinaris, etc. I en paral•lel, una complerta oferta en serveis, comerços i complements del món gastronòmic barcelonès. Una perfecta opció de lleure per aquest cap de setmana.

Veure article original a www.logbares.com