Gente en BCN: Beryna 2006
Article anterior: Juvé i Camps Gran Reserva de la Familia 2003
Article posterior: Desig 2007
Una varietat que es fa notar
D.O: Alacant
Tipus: Negre amb criança 14,5%
Varietats: Monastrell i d'altres
Preu aprox.: 8,06€
Productor: Bodegas Bernabé Navarro, SL.
Vist en perspectiva, la nostra societat ha evolucionat des de el consum diari de vi de taula cap a un patró de major qualitat i més festiu, de sortides o de cap de setmana. Aquest canvi d'hàbits, el creixement en bodegues i DOs o la internacionalització del mercat actual, diversifica i amplia la oferta disponible i promou entre els productors de vi una línia de creativitat i investigació, necessària per a competir i atraure la atenció d'un consumidor cada cop més global.
Es redescubreixen així raïms com la Monastrell, un varietal autòcton utilitzat tradicionalment com a reforç d'altres vins i que assumeix ara més protagonisme. A "Beryna", el cupatge alacantí que us proposem avui, destaquen especialment les característiques de la Monastrell. D'intens color cirera i flaires a fruita amb tocs de fusta, a la boca es mostra dens i ample.
Veure article original a www.logbares.com
Article posterior: Desig 2007
Una varietat que es fa notar
D.O: Alacant
Tipus: Negre amb criança 14,5%
Varietats: Monastrell i d'altres
Preu aprox.: 8,06€
Productor: Bodegas Bernabé Navarro, SL.
Vist en perspectiva, la nostra societat ha evolucionat des de el consum diari de vi de taula cap a un patró de major qualitat i més festiu, de sortides o de cap de setmana. Aquest canvi d'hàbits, el creixement en bodegues i DOs o la internacionalització del mercat actual, diversifica i amplia la oferta disponible i promou entre els productors de vi una línia de creativitat i investigació, necessària per a competir i atraure la atenció d'un consumidor cada cop més global.
Es redescubreixen així raïms com la Monastrell, un varietal autòcton utilitzat tradicionalment com a reforç d'altres vins i que assumeix ara més protagonisme. A "Beryna", el cupatge alacantí que us proposem avui, destaquen especialment les característiques de la Monastrell. D'intens color cirera i flaires a fruita amb tocs de fusta, a la boca es mostra dens i ample.
Veure article original a www.logbares.com
0 Comments:
Publicar un comentario
<< Home